26 January 2014

2014 .

Assalamualaikum .

hey korang :) whats up? alhamdulillah masih diberi peluang untuk kekal bernafas di dunia sampai harini. kiranya, harini dah Chapter ke 26 of 365 :)
ohh, sebab skang still January, asenya tak salah laa kalu aku wish Happy New Year lagi. hihi.

dalam mase 2013 nih , mcm@x bende laa jadik . aku pown macam2x masalah yg dtg . masalah family , cinta , kawan , study . tapi , sokaylaa . aku telahpun hadapinya dengan tabah . cuma skang nih , aku still lagi bermasalah kalu bab cintaaaa nih . hahaha . takpelkaa , biarkan ajela .

okay , act aku tatahu nak update apa . but , sokayla . nxt time aku update lagi . al , lagipun blog aku bosan . hahaha . saje je suka2x buat . okay , till then . loveyou :*