13 September 2013

coretan malam hari :*

assalamualaikum :)
hey all . Ta tido lagi ? Hoho , Da pukul 1 lebihh ma . Hihi . Aku ? Aku tadi Da tido, pastuh terjaga . Tuh laa aku saje je update . Nih pown First try update pakai phone . Hope bole post lahh . Cewah :3

ehm, aku tade idea nak update apa sebenarnya . Sebab otak aku pown Da blank akibat baca notes genetics tadi . Tuh yang aku pengsan jap . Hihi . Esok exam pukul 8am and aku tak tido lagi . Amalkan selalu lynne :)

perihal si dia pulak , ehm aku ase Da ada owang yang bole buat dia senyum asenye . Tengok kat Twitter dia tadi . Alhamdulillah lahh you have Me replaced :') happy for you sayang :* haha , its funny aku still bole gelak . Dalam hati sapa tahu kann ? :3

i think dats all untuk harini . I mean malam nih/pagi nih . Neway, kowang pegylah tido :) esok kan keje/skolah/klas bagai :)

okaylahh , goodnight & sweetdreams :*
loveyou always :')

8 September 2013

it's September people :)

Assalamualaikum :)

ya Allah, alhamdulillah harini dapat update blog yang da sekian lama menyepi. hihi. takpela, sepi pown at least aku still ingat password blog nih. teheeee ;)

neway, da masuk bulan September dah eh? laju je masa berlalu. and of course, macam-macam perkara yang suka duka banyak berlaku kat dalam hidup aku. hoho. memang terbaik lah :)

tapi, apepun, aku takkan update harini sebab skang pown da pukul 2:25pagi. so that, i malas nak tulis panjang-panjang. later okay? hihi ;)

maka, sampai disini saja untuk harini. esok update lagi. ngee. thanks sebab baca. iloveyou :)



p/s : dear crush, i still love you :')