11 February 2016

2016 !

hai semua! apa kabar? setelah sekian lama setahun sekali je ngapdet blog nih, makanya hari nak ngapdet lagi. hehe. so tahun nih, aku bakal menamatkan zaman belajar aku pada bulan April ini. dan, sekarang aku tengah praktikal kat Hospital Tuanku Mizan. ala hospital tentera tu kat Wangsa Maju. so far okay lah kat sana. takde masalah apa apa. staff dia best jugak. adatlah best tak best tengok la ngam tak ngam dengan orang tu kan. tak kisah la, janji gua habis belajar tahun ni 😋 tu jelah, kbai ❤️