9 October 2011

NEW LIFESTYLE :)

salam :)

syukur alhamdulillah ke hadrat illahi sbb aku still di-bg chance & peluang & mampu post entry untuk kowg bace :)

well . entry kaly neh just nak cite psl life aku skunk neh . alhamdulillah , everything is fine . final ary tuh pown aku dpt jwb dgn senang hatyyyyyy nye :)

ohh yee , na bagitawuuuuu . aku dpt posting kat TLDM,Lumut & TAIPING,Perak . haha . terbaekk lorh . ekceli , aku dpt kt Sabah . tp , aku tanak . sbb area pendalaman . if kat Kota Kinabalu , tape g . sbb kg aku kt sanee . neh gilee jauh kot ngn kg aku :) tamoo la . so , tukaa leee . [aku tawu keje sape yg bg aku kene kt Sabah tuhhhhh]

oke . back to the main topic . choiiii :)

now aku keje Full-Time kt kedai roty area hostel aku laa . ala , bkn keje sgt pown . cume nk isi mase aku cuty 3weeks tuh kn . dary melangut tade watpe , better keje carik wet . betoi x ? hee . aku bernaseb baek sbb dpt bos yg sungguh sporting gileeeeee3x kentang punye laa . sbb tuh i semangat mahu keje :D paling besh plak , if dowg sangat2x percayekan kite . so , aku ase mcm terharuu la . padahal , kitowg baruu jee seminggu kje sane . thanks Puan Nora & Encek Khairul sbb caye kt kitowg . ktowg akan wat yg terbaek utk anda  :)

cite banyak pown ta gune , tgk laa gambar ea ? :D

so , neh antara gambar2x yg aku snap laa tem kt tmpt keje :)



neh kaka izzah :)


neh kaka fairuz :) Puan Nora panggil ktowg Dak Hardcore . ta bolee blah . sbb nye , ktowg je yg plg bole diharap . haha :D


neh Puan Nora :) besh bos !


rakan kejee aku :)
dary kiri : kaka izzah , kaka fairuz , kaka lia , faraa :)


neh Chicken Cheese Bun :)


Blueberry Bun :)


Kaya Bun :)


posinggg !


keadaan sblm dibakarrr :D


neh tray yg penoh dgn roty :)


prover . tmpt bg kmbang doh roty .


muke ta bole blaa . khusyuk .


mehhh decoratee .


picittt marjerin itu :D


maka , itu sajee untuk hary ini . maaf ;laa if agak bosan :)

take caree peeps . lovee ya !

----------------------------------------------------------


p/s : tired of thinking bout you .